Essence Blogger's Beauty Secrets

12:02 PM


Essence touch up to go!


Packing -This palette was designed by DianaPalette comes in tight carton packaging, but it feels sturdy enough, with magnet to close it. Design is very sweet. And it's just perfect for travel. 
Price - For 6-7 euros you got 17 grams of product. 
About it The palette contains a large duo blush, 3 eyeshadows in classic mauve matt purple shade (On the mauve eyeshadow), warm, chocolate brown with golden shimmer (Coffee to go eyeshadow) and a glittery champagne (Shine on eyeshadowand  a clear lip balm. 
The pigmentation is medium and eyeshadows blend nicely. All colors can be combined and if you mix the the mauve eye shadow or the blush with the lip balm you can create a lip tint, but I don't do that. 
Blush contains two shades: pink (Party blush) and peachy (Peach blush). I usually mix them. It contains a bit of shimmer and blends nicely. 

The brush in the set has a small angled, tapered end and a soft fluffy brush at the other. 

Swatched on the arm, you can see that the pigmentation is alright. 




Swatches - Party blush, Peach blush, On the mauve eyeshadow, Coffee to go eyeshadow, Shine on eyeshadow

Pakovanje - Paleta je napravljena od kartona koji je izuzetno čvrst. Zatvara se pomoću magneta. Preslatkog je dizajna. Vrlo je mala, tako da je odlična za putovanja.
Cena - Za 680 RSD dobijate 17 grama proizvoda. 
Moj utisak - Paleta sadrži 3 senki klasičnu mat mauve nijansu, čokoladnu toplo smeđu nijansu sa zlatnim shimmerom i nijansu između srebrne i zlatne sa zlatnim shimmerom (On the mauve eyeshadow, Coffee to go eyeshadow, Shine on eyeshadow), 2 rumenila (jedno je nežno roze nijanse, a drugo boje breskve. Ja obično pomešam te nijanse.) Balzam koji ja koristim kao balzam za usne i obožavam ga (što se da videti na fotkama haha), takodje i četkicu za nanošenje koju ja ne koristim. Paleta je odlična kada na brzinu treba da se sredite i ja je često koristim. Pigmentacija senki i rumenila je srednja, ako očekujete neku vau pigmentaciju moraću da vas razočaram jer je nećete dobiti. Senke se lako blendaju, a što se tiče dugotrajnosti mogu izdržati do 6 sati nošenja. 
Sve u svemu ovo je odlična "to go" palete, kako joj i sam naziv kaže. 



You Might Also Like

4 коментара

  1. Baš je slatka paletica, pakovanje je divno uređeno i što je najbolje od svega, izuzetno je praktično. Balzam si vidim zbilja dosta koristila, a iako pigmentacija nije zavidna, trajnost je sasvim solidna i sve u svemu ... vrijedilo bi isprobati :)
    Novi post kod mene: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene je pakovanje odusevilo takodje. Dodala bih mozda neki korektor, to bi je ucinilo jos prakticnijom po mom misljenju. :)

      Delete

Tumblr

We Heart It

Instagram